20 september 2018

De begeleiders

Begeleiders begeleiding zomerkamp team summercamp heino

Het zomerkamp team

Begeleiders zijn heel belangrijk tijdens het zomerkamp. Ons zomerkamp team staat dag en nacht klaar om de deelnemers een geweldige kampweek te bezorgen.
Bij het kidskamp is er per 8 kinderen 1 begeleider aanwezig. Bij de junior en internationale kampen is er 1 begeleider per 10 kinderen aanwezig.

Hannah heeft de kampleiding voor alle kampweken. Ze istevens het aanspreekpunt voor de ouders. Verder komen er afhankelijk van het deelnemersaantal nog teamleden bij. De begeleiding is ouder dan 18 jaar. Wel kunnen er ‘junior-begeleiders’ in opleiding aanwezig zijn, die onder toezicht van de leiding taken uitvoeren.

Verklaring omtrent het gedrag (VOG)

Alle nieuwe begeleiders zijn in het bezit van een VOG. Dit is een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag uit het verleden geen bewaar vormt voor het vervullen van bepaalde taken op het zomerkamp. Klik op de button hieronder voor meer informatie over de VOG. Alle begeleiders nemen deel aan een voorbereidingsweekend.
over de VOG


Begeleiders gezocht

Heb je in de zomervakantie van 2024 nog tijd en lijkt het je leuk om 1 of meerdere zomerkampen te begeleiden? We zijn voor 2024 op zoek naar ondersteuning. Klik op de button hieronder voor onze vacatures.
Vacatures