Heimwee naar het zomerkamp

heimwee naar het zomerkamp

Heimwee.. Mis jij het zomerkamp ook zo?

Het is weer herfst. De zomer is al een tijdje voorbij en iedereen zit weer even in de schoolbanken.
Wij kijken terug op een geweldige zomervakantie en we kunnen wel zeggen dat we stiekem een beetje last hebben van heimwee naar het zomerkampgevoel. Daarom kunnen we nu al niet wachten tot het zomerkamp van 2019. Alleen lijkt het nog zo lang te duren voordat het volgende kamp eindelijk begint. Eerst de herfst, dan nog de winter en het voorjaar.. Hoe komen we al die maanden door? Speciaal daarvoor hebben we wat tips opgesteld. Zo hou je dat zomerkamp gevoel toch een beetje vast tijdens de komende wintermaanden.

5 tips voor minder heimwee

Hier een paar tips zodat je ook tijdens het schooljaar een beetje in de zomerkampsfeer blijft:

 • Print je favoriete foto’s van het zomerkamp 2018 uit en plak deze in
  je schoolagenda. Zo kun je tijdens saaie lesuren af en toe stiekem even wegdromen naar het zomerkamp.
 • Beloon jezelf na het maken van je huiswerk met een terugblik op je
  zomerkamp. Denk eens na: Wat vond je nou het leukste moment van het kamp? Waar kijk je naar uit volgend jaar? Bekijk de foto’s en aftermovie op deze pagina.
 • Hou deze website en onze Facebook pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes voor 2019.
 • Kies zo snel mogelijk één van onze zomerkampen 2019. Zodra je dat hebt gedaan kun je echt uitkijken naar volgend jaar.
 • Tel de dagen af tot je zomerkamp 2019 begint: dat kan met een app op
  je telefoon zoals Dreamdays Countdown voor Android of Countdown Star voor Apple. Wat ook leuk is, is om zelf een agenda in elkaar te knutselen die je ophangt in je kamer. Dan kun je elke dag een kruisje zetten en gaat de tijd veel sneller. Op Pinterest vind je leuke voorbeelden.

Heb jij ook last van heimwee naar het zomerkamp en heb je nog meer tips? Laat in een reactie hieronder weten hoe jij ermee om gaat!

Tot snel iedereen!
Jullie zomerkamp team