21 juni 2019

Herfstkampen 2019

herfstkamp opzomerkamp heino
 

Herfstkampen 2019

In 2019 zorgen wij ervoor dat jij nog meer onvergetelijke dagen op Summercamp Heino kunt beleven! Van 20 t/m 25 oktober bieden wij een herfstkamp aan. En het wordt nog beter!! Je mag hierbij zelf je eigen programma samenstellen! Hoe werkt het? Je kiest uit één van de onderstaande kampthema’s en beleeft zo een kampweek die past bij jouw interesses.

Elke ochtend zijn er geweldige workshops en activiteiten rond om jouw thema! De rest van de dag ben je samen met alle kinderen van het herfstkamp bezig met leuke activiteiten op Summercamp Heino zoals je het van ons gewend bent en natuurlijk gaan we ook nog een dagje weg.

Data

Van zondag 20 oktober tot en met vrijdag 25 oktober.

Tarief

Het herfstkamp kost 250 euro p.p.

Leeftijden

Er is een kidskamp voor kinderen tussen de 6 en 11 jaar en een jeugdkamp voor 11 tot 16 jarigen.

Thema’s

Uit de volgende thema’s kan je kiezen:

  • Dieren: Ben je een echte dierenvriend, weet je misschien alles over ze of wil je juist nog heel veel leren? Hou je van dieren verzorgen, met ze spelen en knuffelen? Dan is het dierenkamp echt iets voor jou! Elke dag is er een activiteit rondom dieren gepland. Zo zullen we dieren verzorgen op onze dierenweide, een bezoek brengen aan een boerderij en nog veel meer!

  • Sportkamp: Ben je graag actief, hou je ervan om lekker te sporten, te rennen en te spelen? Doe dan mee met ons sportkamp. Elke ochtend mag je een andere sport uitproberen! Hierbij leer je ook sporten kennen die je misschien nog niet eerder hebt gedaan. Hiernaast wordt er natuurlijk ook lekker gevoetbald en gezwommen.

  • Survival: Ben je een echte ontdekker en het liefst elke dag lekker buiten? Dan is het survival camp echt iets voor jou! GPS – tochten, vuur maken of hutten bouwen: Tijdens dit avontuurlijke themakamp zijn we de hele tijd in de natuur bezig!

Aanmelden

Het is mogelijk om je alvast aan te melden voor het herfstkamp. Zo verzeker je jezelf van een plekje. Dat kan door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan weer even contact met je op.